Celebra fetița-ventriloc Ana-Maria Mărgean se pregătește alături de AVA

Ana-Maria Mărgean a luat din nou cu asalt toată România, după ce a ajuns în finala America`s Got Talent: All-Stars, acolo unde a impresionat jurații și publicul.

Succes după succes și pentru AVA, care după colaborările cu cei mai mari artiști din România, lovește și în sfera pregătirii altor talente de neuitat, precum este Ana-Maria Mărgean.

Ana-Maria Mărgean este prima elevă a AVEI, iar încă de la început a existat o relație foarte specială între cele două. Sunt cele mai bune prietene, iar Ana, oriunde s-ar afla pe Glob, nu poate renunța la orele de canto alături de AVA.

Aflată în America, la audițiile pentru celebrul concurs de talente – America`s Got Talent, Ana făcea orele de canto, online, cu profesoara sa, AVA.

Când s-au cunoscut prima dată, Ana avea doar 5 ani și câteva luni, iar AVA a descoperit imediat talentul excepțional al micuței, care mai târziu avea să devină cunoscută la nivel internațional.

„Ana este un copil foarte talentat si muncitor. Tot ceea ce traieste acum, este rezultatul muncii zilnice, perseverenta, ambitie si vointa. Este dovada vie a faptului ca atunci cand iti doresti cu adevarat si muncesti in acest…

Citeste continuarea Aici

You might also like