Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra aceste lumini decorative

Configurarea luminilor inteligente Nanoleaf nu este numai distracție și jocuri – iar alegerea celui mai bun design pentru camera dvs. poate fi dificilă dacă sunteți nou în acest domeniu. Fie că aveți de-a face cu panourile LED Nanoleaf originale, Shapes, Lines, Elements sau mai multe, odată lipite, nu vrei să trebuiască să le repoziționezi cu alte file autocolante.

 

Este posibil să doriți să urmați marginea conturului televizorului, să umpleți o bandă subțire de perete sau să faceți din lumini piesa centrală a unei încăperi, cu un design care se întinde pe tavan, folosind Flex Linkers de la Nanoleaf. Indiferent ce aveți în minte pentru panourile Nanoleaf, avem idei de design și inspirație pe care le puteți explora.

 

Și odată ce aveți o idee despre tipurile de modele pe care le puteți crea, există chiar și asistentul de aspect din aplicație pentru a experimenta mai departe.

Cele mai bune modele de panouri luminoase Nanoleaf

Panourile standard Nanoleaf Rhythm vin inițial ca un pachet de nouă panouri, cu seturi de expansiune care vin ca un pachet de trei panouri, 15 panouri sau un imens 30 de panouri. Acest lucru vă oferă o mulțime de…

Citeste continuarea Aici

You might also like