Ce spune Andreea Bălan despre „America Express” & viata de dupa. Ce planuri are?

Mai este puțin și se termină competiția „America Express” de la Antena 1, iar a fost invitată într-un interviu la postul de radio București FM unde a povestit detalii interesante despre competiția în care a participat alături de prietena și colega ei Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu

 

„Noi filmam de dimineață, de la 7:00, până seara la 24:00, dar cel mai greu a fost dorul de casă, dorul de fetițele noastre. Eu am copii mici și mi-a fost foarte greu să le las și să plec atât de departe de ele. Mama mea a rămas să aibă grijă de ele, era stresată, și eu la fel eram, că nu știam ce se întâmplă acasă. În etapa a cincea am vrut să plec, să mă întorc acasă. Ne-am băgat intenționat la o cursă pentru ultima șansă, dar apoi m-am răzgândit. Am văzut cu cine sunt la cursă și am zis că nu vreau să îi las să câștige”, a povestit Andreea Bălan pentru București FM.

Andreea Bălan la București FM

„Ce te învață această emisiune este să fii umil, recunoscător pentru ceea ce ai acasă și să te conectezi altfel cu oamenii. Emisiunea asta te duce în cele mai sărace locuri și tu dormi în casele acelor…

Citeste continuarea Aici

You might also like