Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor în 2022 după renegocierea PNRR

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a venit cu noi informații cu privire la pensiile românilor, pe fondul scăderii puterii de cumpărare a românilor. Ministrul a mai precizat că se gândește zilnic la pensiile vârstnicilor.

Într-o intervenție la Antena 3, ministrul Muncii a venit cu noi precizări referitoare la o posibilă majorare a pensiilor românilor, având în vedere că puterea de cumpărare a acestora a scăzut.

În acest sens, Marius Budăi a declarat că se gândește mereu la pensionari și a dezvăluit că a semnat contractul de asistență cu Banca Mondială.

În opinia sa, ”Este gândul meu din fiecare zi, însă aţi văzut câtă opoziţie este la acea negociere, ajustare a acelui procent criminal, că altfel nu pot să-i spun, din PIB. Parcă îi urăsc pe oamenii ăştia cei care au pus acest procent asumat până în 2070.

Am reuşit şi am semnat contractul de asistenţă cu Banca Mondială, am reuşit să dezgheţ printr-un efort comun al europarlamentarilor, şi vom merge în continuare pe acest drum”, spune șeful de la Muncă.

În prezent, ministrul Marius Budăi a mai spus că se gândește la majorarea pensiilor, însă subliniază că…

Citeste continuarea Aici

You might also like