Ce nu ai voie să faci în ultima zi a anului?

O singură zi ne mai desparte de noul an, motiv pentru care trebuie să fim foarte atenți la ceea ce facem în această perioadă de timp. Sunt câteva lucruri pe care ar trebui să nu le facem pentru a nu avea ghinion în anul ce va urma.

Revelion 2022. Superstițiile de care trebuie să ții neapărat cont. Ce trebuie să faci în noaptea dintre ani

Este din nou acel moment din an când majoritatea oamenilor pun foarte mult accent pe superstiţii și pe ce nu ar trebui să faci în ajunul Anului Nou pentru a nu avea parte de ghinion în următorul an.

Astfel,  este bine să nu mături de Anul Nou pentru că se spune că în acest mod vei mătura prosperitatea. Nu este bine să scoți absolut nimic din casă, nici măcar gunoiul pentru că se spune că atunci când îl arunci, vei arunca, de fapt, și norocul.

În plus, există anumite regiuni în țară unde se consideră că atunci când arunci gunoiul în ajunul Anului Nou vei avea casa goală pe tot parcursul anului care va urma.

Tot o superstiţie este faptul că, cu toate că este cam greu să nu spălăm haine în această perioadă, există o superstiție care spune că dacă speli rufele în ajunul Anului Nou,…

Citeste continuarea Aici

You might also like