Ce mesaj a transmis Calin Geambasu de 8 martie celei mai importante fiinte

Solistul si compozitorul Calin Geambasu, fost component al Scolii Vedetelor, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj dedcat bunicii sale, cea care l a crescut si i a spus mama si i a fost ca o mama.

”Îți mulțumesc, Mama! De la pozele astea și până azi am devenit și yo tătic, soț, peste niște ani voi fi și bunic, iar prin tot ce am învățat de la tine am găsit resorturile care m-au ajutat să depășesc cu brio orice situație, oricât de dificilă ar fi.

Tu nu te lăsai doborâtă de oboseală sau greutăți, iar sacrificiul și dăruirea totală în iubire m-au inspirat în tot ce trăiesc și yo azi. Te asigur că am grijă de DaviN exact cum aveai și tu mereu de mine. Îi sunt întotdeauna la dispoziție pentru a-l sprijini, pentru a-l povățui, pentru a-i povesti despre tine și bunătatea ta.
Meritul tău și al celor care v-ați născut la începutul anilor 1900 este acela că v-ați păstrat sentimentele frumoase indiferent de războaiele prin care ați trecut, deportări, stalinism, comunism, lipsuri majore și schimbări de la căruță până la internet. Pfff…
Cea mai tare generație! Adevărații eroi.
Pentru mine, acei oameni…

Citeste continuarea Aici

You might also like