Ce înseamnă studio de videochat din București „certificat Jasmin“? Iată beneficiile!

Industria de divertisment online pentru adulți reprezintă unul dintre cele mai sigure și, în același timp, mai profitabile domenii economice, iar zeci de mii de fete din România se bucură de avantajele pe care le oferă.

Dacă, la rândul tău, vrei să începi o carieră în domeniu, este important să știi cum să alegi un cel mai bun studio videochat Bucuresti care să te ajute să progresezi cât mai repede și să te protejeze, în cazul în care te confrunți cu vreo problemă. Și ce companie poate să se bucure de mai mare încredere decât una a cărei seriozitate a beneficiat deja de cea mai înaltă recunoaștere internațională posibilă?

Ce înseamnă certificat Jasmin?

Studio 20 este primul studio videochat Bucuresti și din lume care, încă din ianuarie 2017, a primit titlul de „Studio certificat Jasmin – Silver“ la nivel mondial. Ceremonia de decernare a avut loc în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas, în prezența acționarului majoritar al companiei Docler Holding, care deține celebrul site Jasmin.com.

Această distincție prestigioasă a reprezentat o recunoaștere a eforturilor depuse de-a lungul mai multor ani, prin instruirea, susținerea și promovarea a zeci de modele care au ajuns în topul mondial Jasmin, cu câștiguri mai mari de 10 000 de dolari pe lună. Fete precum Devious Angell, Raquelle Diva, Sasha Red, Lexie Ford sau Rebeca000 au devenit unele dintre cele mai bine plătite modele din lume, pe site-urile pentru adulți.

Jasmin și Studio 20 împărtășesc aceeași nișă reprezentată de videochat-ul glamour, bazat pe comunicare, prietenie, farmec personal și nu neapărat pe zona adult. Prin urmare, dacă ai lucrat sau lucrezi pe Jasmin și vrei să ajungi în top sau dacă te afli la început de drum în domeniu, acum ai la îndemână o cale către succes recunoscută la nivel mondial!

Beneficiile oferite de un studio de videochat din București

Certificarea oferită de Jasmin reprezintă o garanție a celor mai bune condiții, iar acestea sunt resimțite de fiecare fată, indiferent dacă este începătoare sau are deja experiență, încă din prima zi de lucru.

În primul rând, aspectele legale sunt lămurite cât se poate de clar încă de la început, prin semnarea unui contract de artist-interpret, în care sunt prevăzute drepturile și obligațiile fiecărei părți. Ulterior, la efectuarea fiecărei plăți va fi primit câte un act adițional în care vor fi trecute toate detaliile legate de suma încasată.

În primele trei luni, fiecare fată nou-venită într-un studio de videochat din București beneficiază de un venit minim garantat în valoare de 1 000 de dolari pe lună. Ulterior, primește un comision de bază de 50% din câștigurile realizate pe site, plus o serie de bonificații care pot crește considerabil acest procent.

Alături de modele se află în permanență o întreagă echipă, care le ajută în mod constant. Este vorba despre trainerii de videochat, dar și despre profesorii care le oferă cursuri individuale gratuite de limba engleză, de cultură generală sau de machiaj. De asemenea, echipa de suport tehnic este întotdeauna prezentă la datorite.

Într-un studio de videochat din București certificat Jasmin vei beneficia de cele mai bune condiții din lume. Prin urmare, alegerea pe care o ai de făcut este una cât se poate de clară!

You might also like