Ce îi defineşte pe cei născuți înainte de 1989 de celelalte generaţii

Dintotdeuna au fost divergente între generaţii însă toți cei născuți înainte de 1989 au o trăsătură aparte. Se poate spune că acest lucru îi definește ca și generație, având în vedere că există o mică diferență între ei și celelalte generații.

Concret, înainte de 1989 românii și nu numai trăiau perioada comunismului, fiind o perioadă în care o această amprentă adâncă a fost pusă asupra societății. Acest lucru nu poate fi menționat doar la nivel psihic, ci și fizic, pentru că un nou studiu arată o anumită specificitate de trăsături în cazul acestor persoane.

Din datele studiului reiese că toate persoanele care s-au născut înainte de această perioadă au o trăsătură aparte, însă comună în rândul lor. Studiul a fost efectuat de către BERD – Biostatistic, Epidemiology and Research Design și arată că aceste persoane născute în anii care au marcat căderea comunimului în Europa de Est și Europa Centrală, precum și fosta Uniune Sovietică, dețin o trăsătură aparte.

Studiul arată că aceste persoane de după, sunt mai scunde decât persoanele născute înainte sau după perioada comunismului. Potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like