Ce beneficii are acidului hialuronic asupra părului și cum să-l aplici

Acidul hialuronic este un aliat de nădejde în ceea ce privește îngrijirea pielii, însă acesta are proprietăți excelente și asupra părului, fapt pentru care este recomandat includerea sa în rutină, pentru a obţine un păr hidratat și strălucitor.

Astfel, părul uscat, deteriorat, dar și cel care a fost decolorat în repetate rânduri, are tendința să fie mai poros decât un păr sănătos, ceea ce înseamnă că reține mai greu umiditate și, în timp, devine lipsit de strălucire și imposibil de coafat. Pentru a avea un păr frumos, poți alege acidul hialuronic, care este un ingredient de nădejde pentru îngrijirea podoabei capilare, grație proprietăților umectante.

Ce este, concret, acidul hialuronic

Din punct de vedere istoric, cunoscut și sub numele de hialuronat sau hyaluronan, acidul hialuronic a fost descoperit pentru prima dată în anul 1934 și este descris ca fiind o moleculă compusă din zaharuri, care se regăsește în mod natural în țesutul conjunctiv al organismului și în piele. Ca umectant, însă, acidul hialuronic își poate mări greutatea din apă, ceea ce înseamnă că hidratează foliculii de păr și ajută, implicit, la…

Citeste continuarea Aici

You might also like