Ce ar trebui să știi dacă ești în căutare de apartamente de vânzare în Cluj-Napoca, Sibiu sau Prahova

Ești în căutare de apartamente de vânzare în marile orașe din România? Un prim pas spre a lua o decizie bună de achiziție este să te informezi despre tendințele pieței imobiliare din zona în care dorești să achiziționezi un apartament.

Potrivit unui studiu realizat de către RE/MAX România, aproximativ o treime din respondenți, specialiști în domeniul imobiliar, consideră că prețurile apartamentelor vor scădea în cursul acestui an, o treime consideră plauzibilă varianta stagnării prețurilor apartamentelor de vânzare, iar creșterea este luată în considerare de 35% dintre specialiștii participanți.

Totul diferă de la o piață locală, la cealaltă, în funcție de nivelul de trai din zona respectivă, de volumul de apartamente de vânzare, de nivelul salarial, de industriile dezvoltate în zona respectivă, dacă sunt sau nu centre universitare fapt care presupune un flux continuu de locuitori noi etc.

Cluj-Napoca, orașul magnet pentru cei care caută apartamente de vânzare

Cluj-Napoca poate fi numit cu ușurință un adevărat magnet datorită faptul că, fie că aleg să urmeze o facultate aici sau să se relocheze pentru un loc de muncă…

Citeste continuarea Aici

You might also like