Ce amintiri are Anda Adam cu Lou Bega! “Chiar făcusem o serbare la școala generală, aveam acolo o coregrafie sincron, cu nu știu câte fete”

“Chiar făcusem o serbare la școala generală, aveam acolo o coregrafie sincron, cu nu știu câte fete”

Încă puțin și se apropie cel mai tare festival al lunii august, We Love Music Festival, care va reuni în perioada 18-21 august pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea cei mai tari artiști ai momentului, atât de la noi cât și internaționali. Va fi un mix mult așteptat atât de către organizatori cât și de către artiști, iar Anda Adam se află printre ei. Pe scena We Love Music Festival vor urca artiști precum Ronan Keating, Outlandish, Lou Bega autorul hit-ului Mambo No.5, Oceana, Haddaway, Nana, Ricchi e Poveri, Jay Sean și mulți alții dar și nume mari de la noi precum Connect-R, Anda Adam, 3 Sud-Est, N&D, DJ Project, Body&Soul, Speak, Ștefania, YNY Sebi, Antonio Pican și alte foarte multe nume cunoscute.

Anda Adam este extrem de fericită că face parte din acest proiect și că este nerăbdătoare să urce pe scena We Love Music Festival organizat de Sprint Music, mai ales că mulți dintre artiștii internaționali pe care ea i-a ascultat și îi ascultă la rândul ei fac parte din distribuția acestui festival, așa că artista și-a…

Citeste continuarea Aici

You might also like