Ce a făcut Diana Dumitrescu în vacanța cu familia și cum se pregătește actrița înainte de evenimentele pe care le prezintă!

Frumoasa actriță Diana Dumitrescu are zile pline și toride de vară în care îmbină utilul cu plăcutul și se simte de minune! Zilele trecute, Diana Dumitrescu, care a interpretat cu succes rolul din telenovela “Regina”, făcând atunci deliciul publicului, a fost într-o vacanță cu familia pe litoralul românesc. Și pentru că s-a nimerit să prezinte acolo, chiar la sfârșitul lunii iulie un eveniment cultural în Piața Ovidiu, ArtFest Constanța, și-a rupt puțin din timpul petrecut alături de soțul și fiul ei, pentru a urca pe scenă și a-și face datoria.

 

Cum se pregătește Diana Dumitrescu înainte de evenimentele pe care urmează să le prezinte și ce ritual are vedeta și mămica unui superb băiețel de 3 ani, am aflat chiar de la tânăra actriță.

trupa

„De obicei, când am un eveniment (prezint, spectacol sau filmez) îmi place să stau singură liniștită, să îmi încarc bateriile, să îmi fac o baie lungă relaxantă, ascult o muzică care să mă ducă spre starea de care am nevoie pentru evenimentul respectiv… De data această, pentru evenimentul ArtFest 2022 din Piața Ovidiu, a fost puțin diferit, pentru că am îmbinat…

Citeste continuarea Aici

You might also like