Cât costă un apartament în România sau proprietăţi de lux de trei ori mai ieftine în Caraibe

În contextul imobiliar actual, un apartament la etajele 13 şi 14, într-un bloc din Cluj, poate ajunge să coste milioane de euro, aproape la fel cât o vilă în acelaşi oraş, dar mai ieftin decât multe proprietăţi de lux din Caraibe.

Conret, un penthouse în oraşul Cluj, ajunge să coste şi două milioane de euro, bani de care cei interesaţi îşi pot cumpăra proprietăţi de lux în alte ţări, inclusiv Republica Dominicană.   Anuţul a fost postat pe site-ul agenţiei imobiliare Storia.ro.

Este vorba despre un penthouse la etajul 13, într-un imobil situat în zona Pieţei Mihai Viteazul. Apartamentul este scos la vânzare gata mobilat şi are 450 de metri pătraţi şi are 10 camere sau „mai mult”, conform anunţului.

Astfel,  „Rar se iveşte oportunitatea de a cumpara un apartament ca acesta situat chiar în inima oraşului Cluj. Pe piaţă acum pentru prima dată, această proprietate unică, cu linii precise, dotări moderne şi atenţie deosebită la detalii. Această încântătoare casă se vinde parţial mobilată în culori neutre şi primitoare, oferind o ambianţă perfectă.   De cum intri, livingul luminos dă tonul atmosferei calde…

Citeste continuarea Aici

You might also like