Cartile de dezvoltare personala, dovada ca mereu se poate mai bine!

Scoala iti dezvolta gandirea si te ajuta sa acumulezi informatii utile din diverse domenii. La sfarsitul anilor de liceu, un elev bun cunoaste multe lucruri despre lumea in care traieste si are o buna capacitate de a gandi, atat abstract, cat si concret.

Ceea ce nu te invata insa scoala este cum sa te cunosti pe tine insuti, in ce fel sa te motivezi pentru a obtine succes, precum si cum sa iti dezvolti stapanirea de sine si abilitatile sociale. Toate acestea pot fi, in schimb, insusite prin lectura unor carti de dezvoltare personala.

Cea mai importanta investitie esti tu insuti!

Numarul persoanelor care au reusit sa se afirme pe plan social si profesional datorita unor carti dezvoltare personala este in continua crestere si explica succesul urias de care aceste titluri se bucura in randul cititorilor din Romania si din lumea intreaga.

Cunoasterea de sine aprofundata dobandita in acest mod consta in dezvoltarea capacitatii de a identifica propriile emotii, valori si aspiratii. Ea sporeste increderea in fortele proprii, precum si capacitatea de a evalua impactul pe care comportamentul tau il are asupra celor din jur.

In paralel, iti constientizezi emotiile negative, precum teama,…

Citeste continuarea Aici

You might also like