Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Carmen de la Sălciua, abuzată în adolescență de artiști celebri! Vedeta a mărturisit în emisiunea online “Viața Vedetelor” că o greșeală din adolescență a făcut-o să trăiască clipe dramatice.

Artista a povestit că în urmă cu mai mulți ani a plecat singură de acasă pentru a susţine un concert la Constanța. A fost momentul în care mai mulți artiști consacrați au încercat să o abuzeze, făcându-i promisiuni că o vor lansa în muzică! „Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului „Viaţa Vedetelor„.

Carmen de la Sălciua, despre lipsa tatălui din viața sa! Dezvăluiri dureroase

Carmen de la Sălciua a recunoscut că lipsa tatălui a marcat-o profund: „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat. Lipsa tatălui…

Citeste continuarea Aici

You might also like