Care sunt proiectele în care este implicaţă fosta sportivă de performanţă Elisabeta Lipă?

Când vine vorba de canotaj, primul nume feminin care îți apare în minte este Elisabeta Lipă. Fosta sportivă de performanță, care a reprezentat România de nenumărate ori, este un etalon în ceea ce privește disciplina și reușitele în sport. După retregerea din activitatea de sportiv de performanță, Elisabeta Lipă a început să se implice în divrerse proiecte.

Aceasta a prezentat proiectele pe care le-a desfășurat în ultima perioadă și momentele grele de care s-a lovit în cariera sa de sportiv de performanță.

Astfel, „Anul trecut am lansat o nouă disciplină sportivă, canotajul pe mare. În acest sens, Federația Română de Canotaj a semnat un protocol de colaborare cu Administrația Națională Apele Române, prin care Federației i se asigură o suprafață de plajă în municipiul Constanța, în vederea desfășurării activităților de canotaj pe mare. Protocolul vine în sprijinul susținerii canotajului pe mare, disciplină care a fost lansată în România în vara anului trecut.

Am inițiat de asemenea, în 2021, proiectul Pădurea Campionilor, cu sprijinul Romsilva/Direcția Silvică Ilfov și al Asociației Alianță Pentru Pădure…

Citeste continuarea Aici

You might also like