Care sunt modelele de cabine de duș extrem de populare în țara noastră?

Sunt persoane active, mereu aflate în mișcare, ce nu preferă băile lungi și fierbinți în căutarea relaxării, ci au nevoie de ceva potrivit stilului lor de viață. Astfel, pentru că preferă lucrurile practice fac o alegere fără compromis – cabina de duș.

 

Urmărind tendințele în materie de design interior, în special în ceea ce privește arhitectura băii, cabina de duș a devenit o opțiune tot mai populară în casele românilor. Drept dovadă, nu este de mirare că modelele actuale vin într-o gamă diversificată de forme, mărimi, materiale și specificații. Date fiind datele problemei, dacă și tu te afli în căutarea unei cabine de duș de la Home36 moderne este, practic, imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

 

Înainte de a porni la achiziție sunt, totuși, câteva lucruri pe care ar fi bine să le iei în considerare. Primul, foarte important, este bugetul; apoi celelalte criterii, precum: spațiul disponibil, design-ul băii, caracteristicile cabinei de duș – forma dorită, materialul din care este fabricată, dimensiunile, etc.

Care sunt cele mai populare modele de cabine de duș?

Cabinele semirotunde

Sunt folosite pentru a adauga…

Citeste continuarea Aici

You might also like