Care sunt cele mai simple criteii, în alegerea unei canapele perfecte

Canapeaua a ajuns să fie considerată esențială pentru orice locuință, având în vedere evoluția și așteptările tot mai mari ale societății contemporane.

În contextul istoric, acest obiect de mobilier atât de popular a apărut în Egiptul Antic în proximitatea anului 2000 î.Hr. și derivă din cuvântul „sufah” care se traduce „bancă”.

Apoi, în epoca industrializării, mai exact la sfârșitul anilor 1800, a avut loc un boom al inovației în domeniul pieselor de mobilier, respectiv al canapelelor. De atunci, au apărut numeroase modele, având diferite stiluri, potrivite pentru ceea ce caută fiecare.

Din punct de vedere social, dacă pe vremuri canapeaua era considerată un obiect destinat claselor sociale înalte, în ziua de astăzi a ajuns să joace un rol tot mai mare și în clasele medii sau inferioare.

Dintre cele mai populare modele de canapele, amintim: Canapele Extensibile, Canapele Fixe, Canapele de Piele, Canapele Chesterfield, Canapele Velvet.

În aceste vremuri, alegerea unei canapele este o decizie care trebuie luată cu mare atenție. De ce? Deoarece fiecare dintre noi își dorește calitate, durabilitate, confort și un design care să…

Citeste continuarea Aici

You might also like