Care sunt cele mai bune ţări pentru cei care vor să îmbine munca de la distanţă cu călătoriile?

În prezent, România este pe locul al treilea în lume în topul ţărilor celor mai avantajoase pentru un angajat care vrea să îmbine munca la distanţă cu călătoriile în acest an, potrivit unui clasament realizat de motorul de căutare momondo.ro şi publicat marţi.

În contextul clasamentul, s- a luat în considerare ţările în care este cel mai avantajos să lucrezi la calculator şi să călătoreşti, se arată în comunicatul companiei.

În realizarea acestui clasament, momondo.ro a analizat 111 ţări, pe care le-a clasificat în funcţie de 22 de factori, împărţiţi în şase categorii: accesibilitate şi costuri de călătorie; preţuri locale; siguranţă şi sănătate; facilităţile muncii de la distanţă; viaţa socială și vremea, potrivit Agerpres.

Clasamentul este condus de Portugalia, urmată de Spania şi România. Pe următoarele locuri se situează Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Republica Cehă şi Germania.

Din punct de vedere socio-financiar, România a fost plasată pe locul trei în acest clasament în ceea ce priveşte munca la distanţă în special datorită costurilor reduse de trai şi a preţurilor mici. De…

Citeste continuarea Aici

You might also like