Care sunt cele mai accesibile metode să ajungi pe litoral fără mașina personală?

La întrebarea, ​cum ajungi la mare fără mașina personală? Trenul este cea mai bună soluție, dar trebuie să rezervi din timp și să te aștepți la aglomerație, întârzieri și durate lungi de parcurs. Apoi, autobuzul este și el o variantă, dar este mai scump decât trenul și este viabil pe distanțe mai scurte de 300 de km.

În contextul călătoriilor, Trenurile Soarelui intră în circulație în data de 10/11 iunie și ulterior din 11 și 11/12 iunie 2022. Din București vor fi aproape 25 de trenuri pe zi pe sens către Constanța, de la cinci companii diferite: CFR Călători, Regio Călători, Astra TC, Transferoviar și Softrans. Peste jumătate dintre trenuri sunt de la CFR Călători. În extrasezon sunt 16 trenuri pe sens.

Astfel, După 11 iunie, primul tren București – Constanța este IR 1912 al CFR care pleacă la 3.22 noaptea. Ultimul este un tren Regio Călători care pleacă la 21.15. Cele mai rapide trenuri fac sub două ore și zece minute. Biletul costă 54 lei la IR și 29 de lei la trenurile Regio. Fără îndoială că trenul este cel mai rapid mijloc de transport între București și Constanța, dar și între Brașov și Constanța….

Citeste continuarea Aici

You might also like