Care sunt beneficiile consumului moderat de alcool?

Băuturile alcoolice sunt diversificate, existând sute de sortimente de toate tipurile. Nu există o băutură alcoolică care să fie “cea mai bună”, pentru că discutăm în primul rand de gusturile fiecărui individ în parte. În mod sigur, berea și vinul sunt cele mai vândute la nivel global pentru că sunt băuturi comune, accesibile și care într-adevăr sunt acceptate de majoritatea consumatorilor.

 

Totuși, există persoane care nu consumă deloc bere pentru că pur și simplu nu le place și preferă băuturile mai tari, cele spirtoase de exemplu. Este un aspect care ține pur și simplu de gusturi.

 

O definiție clară a „calității alcoolului” nu este în prezent disponibilă, iar utilizarea termenului variază considerabil în funcție de domeniul științific și de autorul individual. Factorii intrinseci ai „calității alcoolului” pot fi gustul și aroma sau absența anumitor contaminanți toxici. Alti factori externi pot include prețul, imaginea mărcii, etichetarea sau autenticitatea percepută, care de obicei nu au legătură cu rezultatele sănătății publice.

 

Pe internet există foarte multe și diversificate mesaje despre alcool….

Citeste continuarea Aici

You might also like