Care sunt avantajele si dezavantajele cursurilor individuale

Cu toții am fost în săli de clasă tradiționale și știm că uneori numărul de elevi sau studenți este mai mare decât poate suporta profesorul. Chiar dacă profesorul este fericit să aibă un grup mare de studenți, timpul este limitat și există o lipsă de atenție individuală pentru fiecare elev.

 

Dar cum ar fi să ai un profesor care este gata să lucreze cu tine individual? Cu alte cuvinte, tot timpul îți va fi dedicat ție și nevoilor tale particulare. Așa că poți învăța și aprofunda noi abilități mult mai bine prin cursuri individuale de tipul one to one.

 

Cursurile one to one oferă posibilitatea de a obține motivația, de a te simți mai important și de a fi gata să finalizezi cursul. Pentru a înțelege semnificația învățării one to one, vom vedea care sunt beneficiile acesteia.

 

Deci, instruirea individuală este un sistem popular, care oferă atenție individuală pentru fiecare student sau cursant și program de studiu individual. Iată primele beneficii cheie ale învățării one to one sau, pe românește, unu-la-unu. Vei avea:

-Profesor sau trainer individual;

-Timp flexibil;

-Atenție individuală sporită;

-Oportunitatea de a…

Citeste continuarea Aici

You might also like