Care este mesajul lui Cristian Popescu Piedone din închisoare?

Cristian Popescu Piedone a venit duminică cu un mesaj din închisoare la scurt timp după ce fiul său a anunțat candidatura la Primărie. Acesta le cere locuitorilor Sectorului 5 să îl sprijine și să îl voteze.

Astfel,  fostul primar al Sectorului 5 din București, a transmis în mesajul său din închisoare, după ce a fost condamnat la patru ani de detenţie în dosarul Colectiv. De altfel, anunțul acestuia a venit duminică, după protestul din faţa închisorii la care au participat zeci de persoane.

Protest în fața Penitenciarului Rahova pentru eliberarea lui Piedone

Concret, Vlad și Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, s-au strâns duminică, 15 mai, alături de alte sute de persoane, în fața Penitenciarului Rahova, pentru a transmite un puternic mesaj de susținere pentru fostul primar al Sectorului 5.

În opinia sa, „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop”, a transmis acesta.
Fiul fostului primar spune că…

Citeste continuarea Aici

You might also like