Care este cel mai bun coș de fum: din inox sau din ceramică? Vezi recomandările specialiștilor

Alegerea coșului de fum este o alegere extrem de importantă. Știai că majoritatea incendiilor sunt provocate de alegerea și montarea unui coș de fum improvizat sau nepotrivit cu instalația de încălzire?

Pentru a nu îți pune viața în pericol și pentru a beneficia de cel mai bun randament, îți recomandăm să alegi cel mai bun coș de fum, în funcție de sistemul de încălzire pentru care ai optat. Dacă nu știi care variantă ți se potrivește mai bine dintre coșul de fum din inox și cel din ceramică, te ajutăm noi cu detalii!

 

Coșul de fum din inox, o soluție profesională pentru evacuarea fumului

Coșul de fum din inox este o soluție populară și astăzi. Principalul său avantaj este greutatea redusă, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru aplicațiile unde montajul coșului cu greutate mare va reprezenta o problemă. Ușor de montat, coșul de fum din inox poate fi izolat (AG-DW) sau neizolat (AG-EW). De exemplu, sistemul AG-DW este format din 3 straturi, destinate coșurilor independente sau multiple cu tiraj natural, și rezolvă problemele cauzate de condensul care se formează în urma arderii combustibililor. Modul de ansamblare a…

Citeste continuarea Aici

You might also like