Calum Scott lanseaza melodia „If You Ever Change Your Mind”

Acest track, care este o reflecție dulce-amăruie asupra unei relații de dragoste dureroase, este a treia piesa pe care Calum o dezvăluie de pe cel de-al doilea mult anticipat album al său, care se va lansa în primăvara acestui an. Ascultă „If You Ever Change Your Mind” AICI și vizionează videoclipul AICI.
Produs de câștigătorul a opt premii GRAMMY, Greg Kurstin (Paul McCartney, Elton John, Adele), „If You Ever Change Your Mind” pune în evidență vocea puternică a lui Calum, care este însoțită de note de pian îmbietoare. În discursul lui muzical, Calum își aduce aminte de o poveste de dragoste fără final fericit, simțind în acelasi timp și regret, dar și speranța unui nou început („I pulled away ’cause the pain’s too strong/And you were saying that we don’t belong”).

Co-scrisă de Calum, piesa „If You Ever Change Your Mind” evidențiază o tensiune irezistibilă între sentimentele de iubire, care par să nu dispară în pofida celor întâmplate, și stima de sine.

Calum a declarat: „În urmă cu cinci ani, m-am îndrăgostit așa de tare, încât încă de când am decis să mergem pe drumuri separate, întotdeauna a existat…

Citeste continuarea Aici

You might also like