București Mall-Vitan – Program și surprize de sărbători

În apropierea Sărbătorilor Pascale, centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu cadouri și inspirație.

București, 19 aprilie 2022 – București Mall – Vitan, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de Paște, respectiv pentru ziua de sâmbătă, 23 aprilie, magazinele vor funcționa între orele 10:00 – 18:00, iar restaurantele și cinematograful vor rămâne deschise până la ora 19:00.

Duminică, în prima zi de Paște, pe 24 aprilie, centrul comercial va fi închis, iar de luni, 25 aprilie, centrul comercial București Mall-Vitan revine la programul normal de funcționare, mai exact va fi deschis între 10:00-22:00.

În așteptarea sărbătorilor de Paște, București Mall-Vitan a creat o atmosferă demnă de poveste cu decoraționui specifice sezonului și o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru momentele speciale petrecute alături de cei dragi.

Totodată, București Mall-Vitan a pregătit surprize și pentru cei mici. Caruselul magic, amplasat chiar sub cupola de vis a centrului comercial este pregătit să îi poarte pe cei mici într-o adevărată aventură. Astfel, căluții din poveste sunt disponibili de luni până vineri între…

Citeste continuarea Aici

You might also like