Bogdan Pintilie: ”Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri

Bogdan Pintilie, vicepreședintele TNL Brașov a postat pe profilul său de Facebook o imagine și câteva comentarii la adresa viceprimarului USR din Brașov, Flavia Boghiu, care au fost considerate amenințări la adresa acesteia. Imediat după această postare, Bogdan Pintilie și-a depus cererea de demisie din partid.

În opinia sa, „Îmi cer scuze public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am şi şters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violentei de orice fel şi care au văzut postarea mea. Desi poza nu îmi aparţine şi am scris în textul postării că este un pamflet, regret că a fost interpretată greşit şi că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confrunta. Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situaţii”, a scris Pintilie pe Facebook.

Postarea pe Facebook care i-a adus demisia

Ulterior, într-un comentariu la propria postare, el a ţinut să precizeze că nu a demisionat din PNL la cererea liderului TNL Mara Mareş, a lui Florin Cîţu sau a Alinei Gorghiu, ci pentru că…

Citeste continuarea Aici

You might also like