Bogdan Negroiu (EL NEGRO), nominalizat compozitorul anului

Liderul trupei El Negro, Bogdan Negroiu, a fost nominalizat în cursa pentru titlul de „Compozitorul Anului”, secțiunea dedicată muzicii pentru copii, organizată de postul de radio dedicat celor mici, Itsy Bitsy FM.

Activ în lumea muzicală de mai bine de două decenii și tată a doi copii, Bogdan Negroiu este Producătorul General la LUNAtech SOUND – (studio de înregistrări și agenție de booking&events) cu o pondere importantă în susținerea noilor talente muzicale românești.

 

Extrem de prolific în materie de compoziție muzicală (muzică, versuri, orchestrații), Bogdan Negroiu a compus până acum piese pentru câștigătoarea super-producției ”Românii au talent” (Ana-Maria Mărgean – ”Minte-mă frumos”) pentru finalista X FACTOR (Bryana Holingher – Fărădelege) pentru Iarina Popescu – reprezentanta României la SanRemo Jr. 2022, pentru Alessia (locul 1 EXCENTRIP ROMÂNIA 2022) w.ARIA (solistă în musical-urile ”School of Rock, Sunetul Muzicii), Carina Veghiu, OCTAGROOVE band, COR CU DOR, Victoria Ionescu și alți artiști ai Operei Comice pentru Copii sau provenind din școli de muzică din toată țara.

 

Pe lângă hiturile reggae pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like