Bogdan Iancu, din nou actor principal într-un film regizat de Cristina Jacob (The Perfect Escape)

Pe 14 februarie apare la cinema filmul “The Perfect Escape”, regizat de Cristina Jacob.

Comedia romantică prezintă 8 personaje care pornesc în căutarea sensului, dar și sexului. Cele 4 cupluri din film evadează din infernul urban înspre regăsirea paradisului pierdut. Timp de 3 nopți, într-o cabană izolată pe munte, au loc experiențe pline cu muzică bună, amor nebun și umor sănătos, pe ritmuri psihedelice.

Din personajele principale din film face parte și Bogdan Iancu, actorul care a mai colaborat cu regizorul Cristina Jacob și la filmul “Oh, Ramona”. De această dată, în “The Perfect Escape”, Bogdan joacă rolul lui Sebastian, un tânăr de 24 de ani care își dorește să devină cântăreț și care are o relație de iubire cu Laura, personaj interpretat de actrița Maeva Demurger, din Franța.

Despre noua colaborare cu regizorul Cristina Jacob, actorul Bogdan Iancu spune: “Mă bucur enorm că fac parte din echipa The Perfect Escape. Ce se vede pe ecran, cât și ce s-a întâmplat în spatele camerelor, este un pas foarte important pentru producția cinematografică din România. Sunt recunoscător echipei, distribuției și nu în…

Citeste continuarea Aici

You might also like