Bogdan de la Ploiesti, declaratii sincere in direct la Maruta: ”A fost un moment in care viata nu a fost buna cu mine si a trebuit sa ma lupt”

Zi de zi, de la ora 15:00, Cătălin Măruță aduce cei mai tari invitați din media și nu numai. Astăzi, în emisiune, a venit nimeni altul decât unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți din România, Bogdan de la Ploiești. Artistul care a reușit să adune milioane de vizualizări la piesele lui, și-a deschis sufletul în fața lui Măruță și a oferit detalii necunoscute despre primii lui pași în industrie.

 

Deși acum orice piesă pe care o lansează ajunge imediat în topul preferințelor celor de acasă, începutul nu a fost deloc unul ușor. Bogdan obișnuia să fie fotbalist, iar în urmă cu 10 ani a decis să schimbe total domeniul: ”M-am oprit din fotbal și am intrat în muzică”. ”A trebuit să aleg banii, o sursă de venit să pot să mă întrețin”, completează el.

 

Și se pare că a ales foarte bine, chiar dacă atunci nu avea nici studii și nici experiență: ”Nu știam să cânt. Doar prietenii din jurul meu spuneau că am voce. Nu a fost talent nativ”. În ciuda lipsurilor, nu s-a gândit nicio secundă să renunțe. Ba chiar a știut că poate ajunge acolo unde visa: ”Sunt un om foarte ambițios. În momentul în…

Citeste continuarea Aici

You might also like