Bill Gates este omul care nu-şi face planuri odată cu intrarea în Noul An, acesta alege să-și pună o serie de întrebări care îl ajută să facă „un bilanț al muncii și al vieții personale”

Co-fondatorul Microsoft, Gill Gates nu este omul care face planuri odată cu intrarea în Noul An, acesata în vârstă de 66 de ani, a scris în postarea sa de pe blog, de luna trecută, de ce nu își propune anumite obiective, relatează CNBC.

Astfel, „Nu am fost niciodată o persoană care face planuri de Anul Nou. Nu am niciun obiectiv specific în minte pentru 2022”, a scris Gates. „Dar sper ca anul viitor să fie mult mai limpede decât anul acesta”, a adăugat el.

În loc de dorinţe, preferă să-și pună o serie de întrebări

În loc să-și stabilească obiective pentru anul care vine, Gates alege să-și pună o serie de întrebări care îl ajută să facă „un bilanț al muncii și al vieții personale”, conform textului denumit „Year in Review”, din 2018, în care miliardarul încerca să analizeze ce a mers prost în ultimul an, ce a mers bine și la ce se așteaptă în anul care urmează, scrie CNBC.

Întrebări despre familie și prietenii

De la o vreme, Gates a remarcat că, pe măsură ce înaintează în vârstă, întrebările sale au evoluat, căpătând o înclinație mult mai personală.

În acest sens, „Oare am dedicat suficient…

Citeste continuarea Aici

You might also like