Bill Browder: Războiul din Ucraina ar putea dura 10 ani

Cel mai mare critic al lui Vladimir Putin spune că războiul din Ucraina ar putea continua în următorii opt ani, adăugând că sute de mii de oameni și-ar putea găsit sfârșitul în acest conflict sângeros.

Sute de mii de oameni și-ar putea pierde viața în acest conflict

În opinia sa, acest războiul sângeros dintre Rusia și Ucraina s-ar putea prelungi încă un deceniu și s-ar putea solda cu sute de mii de morți, a avertizat unul dintre cei mai înverșunați critici ai lui Vladimir Putin, Bill Browder.

Astfel, finanțatorul și activistul politic britanic de origine americană Bill Browder a afirmat că Occidentul se trezește abia acum, cu 22 de ani prea târziu, la faptul că Putin este un “monstru”.

Bill Browder: “Acest război nu se termină”, a spus el. “Războiul nu a început la 24 februarie, a început în 2014, când Putin a cucerit teritoriul ucrainean Crimeea”.

El i-a acuzat pe mulți din Occident de “gimnastică mentală” în ultimii opt ani pentru a numi războiul drept opera “separatiștilor susținuți de Rusia”, mai degrabă decât o misiune oficială sancționată de Kremlin.

De altfel, Bill Browder a fost supranumit…

Citeste continuarea Aici

You might also like