Bibi, look trendy de festival, creat de Adrian Perjovschi

Bibi, artista cu milioane de fani din noul val de talente digitale din România, dă startul verii, distracției și festivalurilor cool cu un look în trend, creat de Adrian Perjovschi, hair-stilist de top, alături de echipa sa, în cadrul proiectului de succes „Transformări radicale by Jovsky Studio”.

 

Cu părul superb, cu bucle lejere, accesorizate cu pene și împletituri de Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, cu ținută gândită pentru look-ul de distracție de stilista Lucy Faur, cu un make-up fresh marca Dana Petrina, Bibi a fost pozată de către The Storyalist și s-a simțit teleportată, datorită echipei, în mijlocul atmosferei unui festival de vară.

 

„A fost o experiență superbă și mă bucur enorm că am avut ocazia să colaborez cu o echipa atât de profi. Îi mulțumesc lui Adrian pentru vibe-ul minunat pe care mi l-a transmis pe parcursul transformării. Consider că este un om talentat, cu multe idei frumoase și foarte creative. Nici nu am simțit când a trecut timpul datorită faptului că am fost înconjurată în acest proiect de oameni cu o energie genială. Mă bucur că am dat tonul verii și vă spun doar…

Citeste continuarea Aici

You might also like