BiBi încheie anul cu HIT-ul “Mai stai”

BiBi, una dintre cele mai iubite prezențe din mediul online, lansează un nou HIT pentru comunitatea sa. „Mai stai” este o poveste de dragoste în care partenerii găsesc perfecțiunea în celălalt.
Piesa nu urmează rețeta muzicală tradițională a pieselor lente de dragoste, ci vine cu un beat fresh, care te face să și dansezi, nu numai să fredonezi versurile. Totodată, piesa reprezintă și finalul primului E.P. creat de artistă în studiourile HaHaHa Production.
Imaginea fresh a artistei continuă să impresioneze, atât prin direcția de fashion abordată, cât și prin videoclipul visualizer pe care aceasta l-a pregătit pentru piesă. Cei mai loiali fani ai lui BiBi, supra-numiți și „BiBișorii” deja au preluat sunetul pe TikTok, acesta înregistrând aproape 1000 de videoclipuri înainte ca piesa să fie lansată.

„Mai stai este una dintre piesele în care am pus mult suflet și abia așteptam să o lansez. Am primit deja aprecieri din partea comunității mele și sunt încrezătoare că va fi bine primită de către toată lumea. Este o piesă cu care poți rezona fie că ai 18, 30 sau 50 de ani: fiecare dintre noi ne dorim să ne găsim partenerul și să…

Citeste continuarea Aici

You might also like