Beatrice Mahler, dezvăluiri despre moartea lui Benone Sinulescu

Medicul Beatrice Mahler a vorbit joi, 18 noiembrie, despre boala de care suferea regretatul artist Benone Sinulescu, care a murit la vârsta de 84 de ani. Conform medicului, riscul de deces era foarte mare.

Cât de gravă era afecțiunea de care suferea Benone Sinulescu? Beatrice Mahler: Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici

Astfel, pneumonia de aspiraţie este o pneumonie cu prognostic sever, ce necesită asistență imediată și implică un risc de deces mare, conform celor spuse de medicul Beatrice Mahler.

„Pneumonia de aspiratie este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din continutul stomacului ajunge in plaman si arde plamanul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspiratie care se vindeca si forme care chiar daca sunt internate nu reusesc sa depaseasca acest moment. Este foarte important ca interventia sa se faca promt in astfel de situaţii.

Pneumoniile de aspiratie pot fi intalnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afectiuni neurologice. Este o pneumonie care evolueaza sever si…

Citeste continuarea Aici

You might also like