„Banii sau valiza” – Virgin Radio Romania Breakfast revine cu un nou concurs de neratat!

După succesul concursurilor ON AIR pe radio „Triple Play” și „Dispari în 60 de secunde”, Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae aduce un nou concurs – „Banii sau Valiza”!

Vine vara, iar noi vă pregătim pentru vacanță! Distracție primești în fiecare zi de la Virgin Radio Romania, dar în perioada 09.05.2022 – 15.07.2022 îți pregătim și valiza! Nu știm ce e în ea – nici voi, nici noi. Pot fi vouchere de cumpărături sau unul dintre celelalte premii pregătite pentru voi: electrocasnice, smartwach-uri sau telefoane. 

Mecanismul este – din nou – foarte simplu: vor exista 50 de valize în studio-ul Virgin Radio Romania, fiecare conținând un premiu secret. Primul ascultător care sună la 0734.666.000 și intră în direct imediat după ce matinalii (Andrei Niculae și Veronica Trandafir) au dat semnalul de concurs, își poate alege una dintre valizele cu premii surpriză.  

Înainte de a i se acorda premiul, realizatorii emisiunii Virgin Radio Romania Breakfast îi vor face o contraofertă în bani în schimbul premiului din valiză. Această sumă de bani poate fi mai mare, egală sau mai mică cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like