Baie de mici dimensiuni? Iată câteva trucuri pentru maximizarea spațiului disponibil!

Chiar dacă o baie are dimensiuni reduse, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la eleganță și confort. O baie mică sau una destinată copiilor și adolescentilor poate fi ușor de amenajat câtă vreme ai idei creative și optezi pentru placaje ceramice moderne.

 

Stilurile de amenajare a băii pot diferi în funcție de preferințe, alegând elemente decorative sau utilitare care să formeze un tot unitar și coerent. Dacă ești în pană de idei, îți oferim noi câteva idei de amenajare potrivite pentru băile cu dimensiuni reduse.

Stilul minimalist

De câțiva ani, stilul minimalist este preferat de tot mai multe persoane care își (re)amenajează locuința. Minimalismul este practic, dar și extrem de estetic, caracterizându-se prin linii geometrice clare, culori neutre și materiale mate. Cea mai des utilizată nuanță în acest stil arhitectural este albul, însă pot fi asociate și culori puternice, îndrăznețe, perfecte pentru persoanele tinere, pline de viață. Totodată, minimalismul se rezumă la obiectele de mobilier și decorațiunile strict necesare.

Stilul rustic

Mai puțin folosit în ultima perioadă, stilul rustic este mai des întâlnit…

Citeste continuarea Aici

You might also like