AVA – Petrecere aniversară la 30 de ani

Născută într-o zi specială, chiar pe 24 februarie, AVA și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, prieteni, dar și apropiații de la studio și școala de canto pe care aceasta o are.

Însă, până la petrecerea aniversară, au urmat multe surprize pentru artistă. Sub pretextul că va merge la o întâlnire pentru un proiect, la salonul Getei Voinea din Agora Floreasca, organizată chiar de Vlad Avarvari, fratele și PR-ul solistei, AVA a fost întămpinată acolo de o echipă de televiziune cu un mare buchet de flori.

Plăcut surprinsă de cele văzute, artista a avut parte de o zi de neuitat, dar și de o transformare pe măsură. Celebrul hair stylist, Geta Voinea, alături de echipa ei, au organizat o ședință-foto, în care cântăreața a fost coafată în mai multe stiluri și de asemenea, a schimbat mai multe ținute. Cea care s-a ocupat de outfit-uri a fost stilista Laura Vărgălui, alături de partenera ei, Ana Mitu, de make-up – Andreea Rădulescu, iar de păr, desigur, Geta Voinea.

„M-am simțit super bine la ziua mea. Mă simt de parcă aș fi făcut 3 ani și nu 30 de ani. I-am avut alături pe oamenii drag mie, am dansat, am cântat…

Citeste continuarea Aici

You might also like