AVA, declarații șocante într-o emisiune tv…„ n-au mai mers frânele la mașină și am intrat într-un stâlp…” Artista AVA a fost implicată într-un accident

Andreea Avarvari, devenită celebră sub numele de scenă AVA este cunoscută pentru colaborările cu cei mai mari artiști din România, printre care Smiley, Delia, Andra, Loredana, dar și mulți alții.

Artista a dezvăluit chiar astăzi, de ziua numelui ei, că a avut parte de clipe de groază, alături de prietenă ei, Cristina Popa, cunoscută și ca Missy Crissy sau „Preferata lui Smiley”.

Cele două se îndreptau către sala de fitness, când la un moment dat frânele mașinii nu au mai mers și au intrat direct într-un stâlp.

„Am făcut un accident cu cea mai bună prietenă a mea, Cristina Popa….n-au mai mers frânele la mașină și am intrat într-un stâlp…dar am supraviețuit….din momentul ăla am început să retrăiesc.”, a declarat celebra artista astăzi, într-o emisiune tv. (Sursă emisiune – Hai cu fetele, PrimaTv)

După cele întâmplate, AVA a mai declarat că „s-a trezit la realitate” și a mai spus că „vreau să fac tot ceea ce îmi doresc, fără să mă mai gândesc dacă voi fi judecată sau nu”.

masina accident

Cântăreața privește acum această întâmplare ca pe un lucru bun și a început cu o schimbare în viață ei, și…

Citeste continuarea Aici

You might also like