AVA, căsătorie ca-n filme. Imagine în exclusivitate cu frumoasa artistă de la cununia civilă

AVA, celebra artistă, care de-a lungul carierei sale a colaborat cu cei mai mari cântăreți de la noi, printre care amintim Smiley, Loredana, Andra, Delia, Inna, Connect-R, Sișu și mulți alții, a devenit oficial, de acum, mireasă cu acte în regulă.

 

AVA s-a cununat civil cu alesul inimii sale, Bogdan. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie în luna iunie la Palatul Brukenthal din Sibiu, iar de curând, cei doi îndrăgostiți au spus „DA” la Serviciul Stării Civile din sectorul 3, într-o ceremonie intimă, la care i-au fost alături familia și prietenii.

La cununia civilă, AVA a îmbrăcat o rochie elegantă, bej, iar mirele a purtat și el un costum asortat, de aceeași culoare.

Printre cei care au felicitat-o pe AVA, în cea mai importantă zi a ei, s-a numărat și colegii de breaslă, Smiley, Giulia, Gina Pistol și mulți alții.

„Cununia pentru mine a însemnat, în primul rând, unirea a două suflete pereche, ce au devenit o familie și pe cale oficială. În al doilea rând, a fost un moment tare emoționant, frumos, unic, magic aș putea spune. Am avut alături cei mai apropiați oameni din viața noastră, familia și prietenii. A fost…

Citeste continuarea Aici

You might also like