Aura B: „Atitudinea corecta pe scena trebuie sustinuta si de un look pe masura”

2022 pare ca a fost unul plin pentru Aura B sau Aura Broscareanu asa cum ati vazut-o la Vocea Romaniei. Lansari de piese, videoclipuri, emisiuni TV si evenimente dar mai ales o noua schimbare de look despre care ne-a spus mai multe in interviul urmator.

Bravonet: 2022 a fost un an plin pentru tine din punct de vedere muzical si inca nu s a terminat. Cum l ai descrie in cateva cuvinte?
Aura B: Da, intr-adevar a fost un an plin cu proiecte muzicale pe care le-am pregatit numai pentru voi, sigur o sa va placa ce auziti placa, dar si ce vedeti.L-as mai descrie ca fiind unul productiv, cu multe lansari si aparitii tv cu schimbari de look surprinzatoare.

Ce inseamna muzica pentru tine?
Hmm, muzica…muzica este modul prin care ma pot exprima cel mai bine atunci cand nu pot vorbi si ce vreau sa spun de fapt este ca , atunci cand esti trist sau fericit si nu sti ce sa spui, atunci eu pot scrie , cum stiti de altfel ca, eu imi scriu singura piesele.Muzica este refugiul meu, muzica este acel ceva pt care merita sa traiesti, pot spune ca eu traiesc prin muzica.Sunt multi artisti care canta dar nu simt ce canta, eu simt ceea ce cant, imi cant povestea,experintele placute si mai putin…

Citeste continuarea Aici

You might also like