Ashley Kutcher a lansat single-ul „Love You More”

Despre cântec, Kutcher a spus: „Love You More” cuprinde gândurile și emoțiile de a fi blocat în trecut. Acest cântec este despre a simți că nu vei iubi niciodată la fel de inocent ca atunci când erai tânăr. Chiar și atunci când găsești pe cineva cu adevărat grozav, simți că ești incapabil să-l iubești la fel de puternic cum ai iubit înainte.”

Ashley a incitat un val de anticipare pentru sosirea piesei cu o campanie de pre-salvare pe TikTok. Înainte de melodie, ea a lansat la o serie de videoclipuri, generând peste 100.000 de vizualizări cumulate.

Fanii o pot asculta live la primele ei spectacole din Los Angeles și New York în martie. Ea va cântă la Moroccan Lounge din Los Angeles, CA pe 8 martie și la Mercury Lounge pe 10 martie în New York, NY.

“One Eighty”, EP-ul de debut, a fost lansat iarna trecută și include „Love You From a Distance”, prima melodie a ei care a devenit virală, acumulând peste 58 milioane de stream-uri. Despre proiect, Ashley spune că „One Eighty” este o colecție de cântece pe care le-am scris în timp ce viața mea a luat o întorsătură completă. Este un proiect despre descoperirea mea ca artist….

Citeste continuarea Aici

You might also like