ANTONIA, confesiune despre viață, muzică și apartenența la România

Antonia a avut un moment de vulnerabilitate și confesiune și s-a adresat deschis fanilor pe Instagram despre lucrurile care o fac fericită, dar și despre clipele în care nu a simțit că aparține niciunei lumi, nici celei din România, nici celei din Statele Unite ale Americii, unde a locuit aproape 12 ani.

Artista a spus fanilor că adesea este criticată pentru faptul că se adresează în limba engleză pe Instagram și că este greșit, pentru că este româncă. Însă Antonia recunoaște cu modestie că deși nu este cel mai mare artist internațional, are destul de mulți followers din alte țări din lume și că dorește să li se adreseze și lor, dar și prietenilor ei din Las Vegas și Utah cu care ține legătura.

Antonia admite că s-a simțit o străină în State, dar și în România atunci când a revenit, pentru că îi era greu să se exprime în limba română, deși înțelegea ce i se spune.

”Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea,…

Citeste continuarea Aici

You might also like