Andra Gogan, nominalizată la Nickelodeon Kids’ Choice Awards”

Andra Gogan, una dintre cele mai populare voci ale noii generații de artiști, a fost nominalizată la premiile Nickelodeon Kids’ Choice Awards, ediția cu numărul 36 al acestui eveniment fiind programată pe 4 martie, la „Microsoft Theatre”, în Los Angeles. Fanii Andrei o pot vota pe artistă aici https://kca.nickelodeon.ro/voteaza/

Anul acesta, gazdele evenimentului sunt Nate Burleson, coprezentatorul emisiunii CBS Mornings și superstarul american Charlie D’Amelio.

Celebra gala Nickelodeon Kids’ Choice premiază vedetele preferate ale publicului, atât din lumea filmului cât și a televiziunii, sportului sau a muzicii. În această ediție, România are patru artiști nominalizați: Andra Gogan, Smiley, Alina Eremia și Familia Melimi.

Andra Gogan este vloggeriță, cântăreață, voice-over și nu în ultimul rând o personalitate foarte iubită de adolescenții și copiii din România.

Născută pe 17 aprilie 1998 în Buzău, Andra Gogan, și-a dezvoltat spiritul artistic încă de la o vârstă fragedă. Activă pe toate platformele online, ea a reușit să își creeze o comunitate imensă, având în prezent milioane de urmăritori pe rețele sociale precum…

Citeste continuarea Aici

You might also like