Andra Gogan a fost desemnata „Cel mai iubit star roman” la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023

– Andra Gogan a câștigat premiul pentru “Cel mai iubit star român” la ediția din acest an a galei Nickelodeon Kids Choice Awards. Andra a concurat cu alte vedete din România precum Familia Melimi, Alina Eremia și Smiley.
Chiar pe 8 Martie, de Ziua Femeii, când evenimentul desfășurat la Microsoft Theatre a fost transmis în premieră și în România, Andra Gogan a fost desemnată câștigătoare a premiului “Cel mai iubit star român”.
Andra Gogan este una dintre cele mai populare și talentate tinere artiste din România, iar premiul a fost acordat de către fanii și telespectatorii Nickelodeon, care au votat pentru artistul lor preferat.
„Nu-mi vine să cred! Tocmai am aflat că sunt una dintre câștigătoarele Nickelodeon Kids Choice 2023. Este minunat, nu mă opresc din zâmbit! Vă mulțumesc mult! Nu o să uit niciodată momentul acesta”, a fost prima reacție a Andrei Gogan.
Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 și-a desemnat câștigătorii pe 4 martie, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Gazdele evenimentului au fost Nate Burleson, coprezentator al emisiunii CBS Mornings și superstarul Charli D’Amelio. Telespectatorii români pot…

Citeste continuarea Aici

You might also like