Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anda Adam, celebra solistă de muzică pop, dance și R&B din România, a fost invitată ediției de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri despre  parcursul impresionant al carierei sale și a împărtășit publicului și aspecte importante legate de viața sa personală.

Anda Adam a povestit că debutul sau pe scenă nu a fost unul ușor, oferind detalii despre sacrificiile făcute până acum pentru muzică.

“Întotdeauna, în toate conjuncturile în care am fost pusă a existat respect față de oamenii cu care am lucrat (…) Eu nu am făcut altceva decât să fiu foarte naturală, să știu exact ce vreau, să-mi doresc foarte tare să cânt, să-mi spun punctul de vedere, să <bat cu pumnul în masă>, atunci când a trebuit, să trântesc o ușa când era cazul. Cred că puterea și tăria mea de caracter au făcut din Anda Adam un artist pasionat de ceea ce iubește, fără compromisuri!”, a dezvăluit artista în cadrul ediției de aseară “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dincolo de hiturile cu care și-a încântat fanii, Anda Adam a reușit să se reinventeze întotdeauna și, nu o dată, aceasta a atras…

Citeste continuarea Aici

You might also like