Anatolie Nosatîi: Federația Rusă nu vizează teritoriul Republicii Moldova

Ministrul Apărării din Moldova a declarat, în contextul celor spuse de președintele țării, Maia Sandu, că cetățenii trebuie să stea liniștiți pentru că Rusia nu vizează teritoriul Republicii Moldova. Oficialul moldovean a făcut declarația citând canalele oficiale ale Moscovei.

În opinia sa, planurile militare ale Federaţiei Ruse nu vizează teritoriul Republicii Moldova, este un lucru comunicat pe canale oficiale din mai multe surse, a declarat miercuri ministrul moldovean al apărării, Anatolie Nosatîi, în cadrul unui interviu acordat portalului Agora.md.

Ministrul moldovean al Apărării susține că țara nu este în pericol

Astfel, „În prezent, cetăţenii Republicii Moldova trebuie să se simtă în siguranţă. Forţele ruseşti desfăşoară acţiuni de luptă în sud-estul Ucrainei, o distanţă care ne asigură stabilitate”, a apreciat Anatolie Nosatîi.

În pofida faptului că exploziile provocate de rachetele ruseşti se mai aud uneori în zonele din sudul ţării, nu există în prezent un pericol iminent privind o eventuală agresiune sau operaţiuni militare pe teritoriul Republicii Moldova, susţine ministrul moldovean al…

Citeste continuarea Aici

You might also like