Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, joacă rolul principal în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Căutând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați, a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

 

“Iubesc lucrul în echipă, iar faptul că m-am alăturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru că pot lucra cu actori profesioniști. Experiența vastă a tuturor membrilor echipei mă ajută să-mi îmbunătățesc și eu abilitățile și să devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc să pot bucura sufletele oamenilor cu muzică bună și acte artistice memorabile!”, a povestit Ana Maria Mărgean.

afis hai hui printre stele

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

 

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume…

Citeste continuarea Aici

You might also like