Americanii au luat hotărârea de a bloca vânzările de becuri ineficiente energetic

În aceste vremuri, preocupările legate de schimbările climatice reprezintă un punct fierbinte pe agenda publică globală și, din fericire, asistăm la atitudini tot mai ferme ale statelor lumii în această direcție.

Deși omenirea se confruntă în acest moment cu multiple crize (cea energetică, inflaționistă sau generată de războiul din Ucraina), oficialii își fac timp și caută soluții pentru una dintre cele mai acute probleme din prezent: schimbările climatice.

Concret, Statele Unite ale Americii sunt un model de bune practici în această direcție, dacă analizăm cea mai recentă mișcare făcută de autoritățile de aici, în privința mediului. Practic, una dintre deciziile recent adoptate de autoritățile din Statele Unite ale Americii înăspresc simțitor standardele de eficiență energetică.

Ce s-a decis, de fapt

Specialiştii americani au luat hotărârea de a bloca vânzările de becuri ineficiente energetic, în încercarea lor de a combate efectele schimbărilor climatice și de a diminua pe cât posibil emisiile de dioxid de carbon, responsabile pentru fenomenul încălzirii globale.

Vizate de noile reguli sunt becurile care emit mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like