Amenajarea locuinței pentru o petrecere aniversară. 4 recomandări

Petrecerile aniversare la care se strâng toți prietenii și la care râdeți, povestiți sau dansați până dimineața sunt cele mai distractive. Anul acesta ai decis să renunți la petrecut în club sau la un restaurant și vrei să organizezi evenimentul la tine acasă? Trebuie să știi ce e de făcut astfel încât să iasă totul ca la carte, dar fără prea mult stres. Scopul este ca tu și cei dragi să vă distrați împreună, însă asta nu înseamnă că nu ai nevoie de spirit festiv. 

 

Cele 6 recomandări de mai jos sunt menite să te ajute sa organizezi o petrecere aniversară inedită și să amenajezi locuința într-un mod adecvat contextului:

Eliberează cât mai mult spațiu 

Primul pas este să îndepărtezi din living orice obiecte mici de mobilier care nu sunt de folos la petrecere, cu scopul de a crea cât mai mult spațiu. Același lucru este recomandat să-l faci și în bucătărie sau pe hol. De exemplu, eliberează cuierul, astfel încât invitații tăi să aibă unde să-și lase lucrurile. Aruncă un ochi prin locuință și identifică lucrurile care s-ar putea sparge ușor sau deteriora. În timpul dansului sau atunci când e aglomerație…

Citeste continuarea Aici

You might also like